UŽIVA NA PLAŽI

Ne pokazuje samo Pierce Brosnan svoju top formu; na radost brojnih obožavateljica majicu je skinuo i Hugh Jackman

30.07.2020 u 13:08

Bionic
Reading

U braku su pune 24 godine, po čemu spadaju u onu rijetku skupinu holivudskih brakova koji su izdržali sva iskušenja. Svaki slobodni trenutak Hugh Jackman provodi sa suprugom, pa su tako i ovih dana snimljeni na obližnjoj plaži u Hamptonsu

Većinu vremena tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa, australski glumac Hugh Jackman proveo je sa Deborra-lee Furness, suprugom s kojom je u braku već 24 godine, a i sam 51-godišnjak priznao je kako ih je cijela ta situacija dodatno zbližila.

  • +2
Hugh Jackman na plaži Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supružnici trenuno borave u Hamptonsu, gdje su na obližnjoj plaži i snimljeni, a upravo je tamo Jackman doznao sretnu vijest da je nominiran za Emmyja za HBO-ov film 'Bad Education'. Hugh Jackman i Deborra-lee Furness u braku su od 1996. godine i imaju dvoje djece - 20-godišnjeg Oscara i 15-godišnju Avu.

'Doslovce, sada dok pričamo, moja je supruga odmah iza kamere. Baš smo pričali neki dan da nikada nismo proveli ovoliko vremena zajedno, no imati to vrijeme za zajedničke trenutke, za obitelj...ta prilika da budemo zajedno rezultirala je time da smo još bliži nego što smo bili', rekao je u razgovoru za Extra TV.

Iako mnogi zamjeraju njegovoj supruzi, baš kao i supruzi Piercea Brosnana, Keely Shaye Smith, da ne brine o svom izgledu, kao i da bi trebala skinuti višak nakupljenih kilograma, Deborra-lee Furness se time niti najmanje ne zamara.