LJUBAV IH POKREĆE

Jedan od najdugovječnijih holivudskih parova: Hugh Jackman ne odvaja se od supruge

03.04.2020 u 13:47

Bionic
Reading

Da situaciju oko koronavirusa uzimaju dosta ozbiljno, supružnici Hugh Jackman i Deborra Lee Furness pokazali su savjesnim odlaskom u trgovinu uz svu zaštitnu opremu

Budući da je situacija u New Yorku poprilično ozbiljna s mnogo zaraženih koronavirusom, zvjezdani par Hugh Jackman i njegova dugogodišnja supruga Deborra Lee Furness postupaju po svim preporučenim mjerama opreza.

Prilikom odlaska u trgovinu glumac i njegova voljena opremili su se maskama, rukavicama i stavili naočale te istovremeno prošetali svoje četveronožne kućne ljubimce.

Poput mnogih, i njima je ovih dana omiljeno izdanje ono sportskog tipa u kojem se osjećaju prije svega ugodno. Inače, Jackman i Deborra u braku uskoro će proslaviti svoju 25. godišnjicu braka.

Hugh Jackman i Deborra-lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Upoznali su se kao mladi glumci na zajedničkom projektu u Australiji 1995. Angažman u tv seriji 'Correlli' koja je trajala samo godinu dana izrodio je najljepšim mogućim ishodom za oboje. Sinonim su jednog od najsretnijih holivudskih brakova.

'Nema velike mudrosti. Treba pronaći vremena jedno za drugo. Treba konstantno raditi na odnosu. Deborra i ja nismo jedni od onih koji su odrastali i sazrijevali odvojeno u ovom odnosu. Sve smo radili zajedno i u dobrobit ovog odnosa i naše obitelji',otkrio je nedavno markantni glumac.