POSLJEDNJA SEZONA

Ne mogu sakriti tugu: Nakon 21 godinu članovi ekipe 'Will i Grace' zauvijek se razilaze

20.12.2019 u 15:09

Bionic
Reading

Dvije godine nakon trijumfalnog okupljanja za potrebe snimanja dvije dodatne sezone, glumačka postava serije 'Will i Grace' ne krije tugu zbog završetka projekta

'Ajme, ovo se zbilja događa. Zastor se spušta i završava naša avantura zvana 'Will i Grace' osam sezona. U ovom je stanu bilo toliko života, radosti, avantura, smijeha. I hvala Bogu na svemu tome', napisala je ispod emotivne fotografije na kojoj pozira s kolegom Ericom McCormackom, glumica Debra Messing.

Glavna glumica serije koja nas je sveukupno 20 godina nasmijavala i ulazila u naše domove, sada je pri samom kraju. Glumci su putem društvenih mreža objavili sladunjave poruke povodom svog finalnog oproštaja.

Serija je započela s emitiranje davne 1998. i kroz deset sezona do 2006. godine prikazivala život Williama Trumana i Grace Adler. Serija se odvija u New Yorku i prikazuje živote odvjetnika Willa Trumana, njegove najbolje prijateljice, dizajnerice interijera Grace Adler, te njihovih prijatelja bogatašice Karen Walker i neuspješnog glumca/pjevača/plesača s nizom drugih sitnih karijera Jacka McFarlanda 2017. godine ekipa je ponovno prihvatila izazov zvan okupljanje nakon jedanaest godina pauze, i za razliku od brojnih drugih pokušaja glumačkih okupljanja, ovo je prošlo vrlo uspješno.

Snimili su devetu, desetu i jedanaestu sezonu. Likovi su i dalje bili živi i živahni, rezultat njihova razvoja u posljednjih desetak godina bio je uvjerljiv, njihovi odnosi i dalje vrlo duhovito skicirani.

'Večeras sam rekao zbogom svom Willu Truman, po drugi put u životu. Malo sam slomljen trenutno', opisao je pak Eric McCormack svoj doživljaj ovotjednih događaja. Nakon toga čak je objavio usporednu fotografiju cijele ekipe prije 20 godina i danas.

Tugu zbog rastanka nisu krili ni ostali sa seta, emitivni post objavio je Max Mutchnick ali i redatelj James Burrows koji je rekao da teško priznaje da je došao kraj njegovu životnom djelu.