uvijek u formi

Ne mari za poglede: Mirna Zidarić nasred Zrinjevca napravila stoj na glavi

01.06.2021 u 14:42

Bionic
Reading

Novinarka i voditeljica HRT-a jedna je od onih koja dugi niz godina predano vježba i održava svoju odličnu figuru i kondiciju. Više puta je do sada pratiteljima i prijateljima pokazala svoju gipkost i kako izvodi izvodi vježbe drevne vještine u stanu, na terasi vikendice, na plaži, na svojim putovanjima, a sada i u centru Zagreba

Odlaskom u jedan od najljepših zagrebačkih parkova Mirna Zidarić je gradu Zagrebu čestitala njegov dan. Kolosalan ti rođendan, ponovno rođeni dragi Zagrebe moj. Rasti, uči, prigrli, probudi, nadahni i iz razorene gusjenice stasaj u najljepšeg leptira raširenih krila kakvim zaslužuješ biti', poručila je na početku objave.

Kako je svog gradu čestitala s fotografijom na kojoj izvodi stoj na glavi, pojasnila je referirajući se na stihove pjesme Zrinka Tutića i protekle izbore: 'Yoga je za društvo u kutu kojem je kao u pjesmi oduvijek pamet srcu bila nepoznata, a shodno tome i dalje će biti budala i rata, ali srećom ne na poziciji moći',

Da je godine ne opterećuju te da gušta u čarima svakog novog životnog razdoblja, dokazala je više puta ali i u jednoj od ranijih objava na Instagramu kada se dotaknula žena koje u borbi protiv godina pribjegavaju estetskim korekcijama. Tada je opisala kako se 'kad imaš 50 najlakše skinuti gol i svi će pričati o tebi, ali ne i o onome čime se baviš, iako to možda čak i dobro radiš', ali je je to već toliko dosadno pune su automehaničarske radionice takvih.

'Ponekad nije lako biti sretan u svojoj koži, ali je još jezivije biti zarobljen u tijelu 'lutke iz Nama-e na Kvatriću’ koja od 1991. ima isti facijalni izraz, samo joj vlasulje i ‘bajkovite’ kapute mijenjaju, a malene djevojčice čeznutljivim pogledom u izlog maštaju o sreći koja se krije iza privida ljepote', među ostalim je tada Mirna napisala u poduljoj objavi.