SRETNA I ZALJUBLJENA

Ne krije svoju sreću: Danijela Martinović raspričala se o novom dečku i otkrila koliko je upoznat s njezinim opusom

22.03.2023 u 21:46

Bionic
Reading

Danijela Martinović u posljednje vrijeme izgleda bolje no ikada, a za to je zasigurno zaslužna i nova ljubav

Za Večernji list, Danijela je između ostalog otkrila i da je njezin novi dečko Josip Plavić također vrlo muzikalan te je prije pisao pjesme.

Poznata glazbenica nedavno je otkrila kako je zaljubljena, a u njezin život ušao je kriminalistički inspektor Josip Plavić (49).

'Nisam to uopće očekivalo, apsolutno sam sretna i nisam razmišljala kako se to može dogoditi, život je tako čudesan da mu se treba baciti u zagrljaj a ja sam poznata da se volim baciti životu u zagrljaj i onda on uzvrati najčvršćim zagrljajem koji ste mogli zamisliti', rekla je Danijela.

  • +7
Danijela Martinović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dominik Brlečić

Njezin novi partner se također bavi glazbom, pisao je i skladao pjesme.

'Pisao je pjesme, sad već duže godina nije pisao, ali glazba je sastavni dio njegovog života i nije bio potpuno upoznat s mojim opusom ali sad se šalimo na taj račun i međusobno se upotpunjujemo. Bilo bi mi drago da pobudim u njemu želju za stvaranjem pjesama, ako se to dogodi bit će mi drago i to plamti i bilo bi mi drago da napravimo pjesmu zajedno', rekla je plavokosa Splićanka na promociji knjige 'Arsen - Sjećanja' koju je napisala autorica Diana Šetka.

Podsjetimo, splitska pjevačica prije dvije godine prekinula je s kolegom Petrom Grašom nakon 24 godine veze. O vezi su rijetko progovarali te je nikada nisu okrunili brakom. Pjevač se potom oženio s Hanom Huljić s kojom je u srpnju 2022. dobio kćer Albu.