LU DEDIĆ

Lijepa unuka Arsena Dedića plijenila je poglede na promociji u Zagrebu

22.03.2023 u 18:57

Bionic
Reading

Zgodna brineta Lu Dedić, inače jedinica Matije Dedića i njegove supruge Marine Scotti, bila je bez sumnje među najzapaženijim uzvanicima na promociji najnovije knjige o Arsenu Dediću upriličenoj u Zagrebu

U La Bistrou zagrebačkog hotela Esplanade, mjestu koje je bilo omiljeno pokojnom Arsenu Dediću i njegovoj životnoj suputnici Gabi Novak, održana je promocija biografije 'Arsen - Sjećanja, koju je napisala Diana Šetka.

Osim članova obitelji, bili su tu brojni prijatelji i kolege te mnogi poštovatelji jednog od najvećih umjetnika s ovih prostora - Dragan Despot, Dimitrije Popović, Danijela Martinović, Biserka Petrović, Zoran Predin, Sanja Doležal...

Veliku pozornost izazvala je i Arsenova 20-godišnja unuka Lu koja je izrasla u prelijepu djevojku.

Zgodna brineta bila je odjevena u casual kombinaciju, crni T-shirt s printom, a smeđu je kosu nosila podijeljenu po sredini.

  • +24
Promocija knjige o životu Arsena Dedića Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo

Lu je naravno glazba u krvi, što nije nikakvo čudo obzirom na background njezine obitelji.

Lu Dedić feat. Matija Dedić - Zadnji sati ljeta (Official lyric video 2021) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Prije dvije godine, točnije u studenome 2021. na YouTube kanalu Croatia Recordsa, objavljen je videospot za pjesmu 'Zadnji sati ljeta' koju je snimila s ocem, jazz pijanistom i skladateljem Matijom Dedićem, a komentari na račun talenta mlade glazbenice bili su vrlo pohvalni.

Prije nekoliko godina i njezina baka Gabi Novak rekla za svoju unuku: 'Jako je muzikalna. Genetika negdje zaustavi put, a negdje ga nastavi. Arsen bi bio sretan da je čuje kako pjeva. Čuo ju je on i prije, ali mislim da bi mu sada bilo posebno drago. Samozatajna je i jaka, odvažna Lavica'.