lijepa ivona

O svojoj supruzi nikad ne priča, ali zbog ovog je Ivan Vukušić napravio iznimku

13.04.2023 u 21:09

Bionic
Reading

Popularni voditelj Ivan Vukušić rijetko kada otkriva detalje iz svog privatnog života, čak i kada su u pitanju društveni mediji. No, veliki događajima na koje je iznimno ponosan vrijedni su iznimke. Tako se na Instagramu pohvalio velikim uspjehom svoje supruge Ivone

'Ne sjećam se kad sam zadnji put bio ovoliko ponosan. Presretan sam što imam priliku gledati te prekrasnu iznutra i izvana. Fućkaš titule i diplome ako nisi čovjek, a štreberice stvarno nekad znaju biti jako jako kul. Dr.med.dent., specijalist endodoncije i restaurativne stomatologije Ivona Vukušić,' napisao je itekako ponosan Ivan Vukušić na svom Instagram profilu. Objavu je popratio fotografijama svoje prekrasne supruge Ivone i ponosne obitelji.

Ivan rijetko kada javno govori o svom privatnom životu, no ovaj uspjeh i ponos koji nije mogao sakriti bili su vrijedni iznimke. Na fotografijama samozatajna Ivina blista od sreće i pozira odjevena u crno-bijelu kombinaciju izgledajući vrlo chic.

Inače, poznati radijski i televizijski voditelj Ivan Vukušić u ožujku ove godine zakleo se na vječnu ljubav svojoj dugogodišnjoj djevojci Ivoni nakon četiri godine veze. Par je bračne zavjete izmijenio na intimnoj ceremoniji u Zagrebu, a Ivan se sretnim događajem pohvalio također na svom Instagram profilu.