samozatajni voditelj

Oženio se Ivan Vukušić: Pohvalio se s nekoliko fotografija i otkrio mladenku koja je blistala u čipkastoj vjenčanici

19.02.2023 u 22:52

Bionic
Reading

Poznati radijski i televizijski voditelj Ivan Vukušić ovog vikenda zakleo se na vječnu ljubav svojoj dugogodišnjoj djevojci Ivoni. Sretnu vijest samozatajni Vukušić otkrio je na svom Instagram profilu

Simpatični voditelj Ivan Vukušić po pitanju privatnog života oduvijek je samozatajan, pa je tako i njegovo vjenčanje skoro prošlo 'ispod radara'. Da je uplovio u bračnu luku otkrio je podijelivši nekoliko Instragram Storyja na svom profilu.

Prema objavljenim fotografijama otkriveno je da se ovog vikenda zavjetovao na vječnu ljubav svojoj dugogodišnjoj djevojci Ivoni. Bračne zavjete sa samozatajnom stomatologinjom Ivonom Ivan Vukušić izmijenio je na intimnoj ceremoniji u Zagrebu.

Svoju ljubav slavili su u najužem krugu obitelji i prijatelja, a mladenka je blistala u romantičnoj, čipkastoj vjenčanici otvorenih leđa.

Voditelj je na svom Instagram profilu objavio niz fotografija; na jednoj novopečeni bračni par izlazi iz crkve, a mladenka u bijelom kaputu preko vjenčanice u ruci ponosno drži elegantan bijeli buket. Iduće snimke i fotografije otkrivaju prvi ples mladenaca kojeg su otplesali uz glazbenu pratnju jednog od naših najtalentiranijih mladih izvođača Filipa Rudana.

Inače, Ivan Vukušić je poprilično samozatajan po pitanju privatnog života te intimu nerado otkriva u javnosti. O njegovoj i Ivoninoj vezi ne zna se puno, a nedavno je na Instagramu povodom Nove godine podijelio jednu od njihovih rijetkih zajednički fotografija.