STANIJA:

'Ne bih uspjela u Americi da nisam ovakva'

13.05.2012 u 22:10

Bionic
Reading

Stanija i Ognjen Kajganić gostovali su u emisiji 'Povratak u civilizaciju'. U specijalnoj emisiji 'Survivora' Stanija je potvrdila da su se ona i Aleksandra zbilja potukle

Iako su se Aleksandra i Stanija uistinu potukle tijekom snimanja emisije, nakon diskvalifikacije djevojke su se pomirile. Obje su imale zabranu izlaska iz hotelske sobe prvih tjedan dana, kako ne bi došlo do curenja informacija, a onda su se počele družiti.

'Trebale smo doći s pričom da smo sve odglumile, no ne bih ja bila ja kad ne bih rekla istinu. Ne bih uspjela u Americi da nisam ovakva kakva jesam', rekla je Stanija.

Iako nije vidjela Avinu duplericu, Stanija je na svoj angažman u Playboyu ponosna.

Oko posljednjeg izbačenog Ognjena Kajganića, koji je bio među mogućim pobjednicima 'Survivora', nije bilo podjele između muškaraca i žena, već između sposobnih i nesposobnih. Iako ga je štošta iznenadilo, Ognjen kaže da je sve stvar slobodnog izbora.

Ognjen smatra da je sa svima ostao u dobrim odnosima te se složio da je moguće da postoji nešto više od prijateljstva između Kristine i Nikole.

Maja Lena je glasala za Ognjena jer joj je Kristina rekla da bi on inače izbacio nju, no to nije bila istina. Dodao je da protiv dogovora nitko ne može ništa te da su svi trebali glasati za izbacivanje Ave jer su htjeli da Martina, Kristina, Vlado i Maja Lena ostanu u finalu.