nakon godinu dana

Nataša Janjić ponovo solira: Pukla veza sa Samirom Šećerkadićem?

29.07.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Sudeći prema fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, Nataša Janjić ljeto na Jadranu provodi uglavnom s prijateljicama i kolegicama. Iako glumica i produkt dizajner Samir Šećerkadić navodno, nisu definitivno jedno drugom rekli zbogom, odlučili su se odvojiti na neko vrijeme

Prema pisanju Jutarnjeg lista, glumica je ponovno solira te je njenoj vezi sa Samirom Šećerkadićem, barem privremeno, došao kraj.

Posljednjih dana glumica uživa u Dalmaciji, a gotovo svakodnevno na njezinom Instagram profilu osvane fotografija na kojoj uživa uglavnom u ženskom društvu, ali na jednoj fotografija nema produkt dizajnera Samira Šećerkadića koji je trenutno u Zagrebu. On se pak prije mjesec dana boravio i odmarao u Italiji sa ekipom iz zagrebačkog Harley-Davidson kluba.

Par se zbližio na vjenčanju Nevene Rendeli i Maka Vejzovića, prošle godine u lipnju, no neko vrijeme su svoju vezu tajili od javnosti sve dok dizajner ljubav s Natašom napokon nije potvrdio u kratkoj izjavi. Prošlog ljeta su između brojnih obaveza vrijeme koristili za zajednička druženja te su boravili u Natašinom rodnom Splitu, a uživali su i u Dubrovniku.

U vezu sa Samirom ušla je pola godine nakon nakon što je završila njezina ljubav sa ginekologom Markom Kisićem.

Cetvrtak je dan za chillanje.... #summervibes #islandstyle #viewpoint #chillax #summermood #myislandlife

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

  • +5
Nataša Janjić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL