poručuje li nam nešto?

Nataša Janjić oduševila fotografijom, evo što kaže njezin dečko

06.05.2017 u 11:02

Bionic
Reading

Lijepa 35-godišnja splitska glumica proteklog je tjedna snimala novi film 'Aleksi' Barbare Vekarić u Orebiću, a u pauzi jednog snimanja Nataša se našla u neodoljivom društvu. Ravnodušan na fotografiju nije ostao ni njezin partner Samir Šećerkadić

Fotografija Nataše Janjić s bebom u naručju raznježila je mnoge prijatelje poznate glumice na društvenim mrežama, a trudna prijateljica Nevena Rendeli nije odoljela poručiti joj: 'Vidiš kako ti dobro stoji.' Iako vrlo rijetko komentira fotografije svoje partnerice, i Natašin dečko Samir Šećerkadić imao je kratku i jasnu poruku: Prodano!

Dosla nam je beba na set. Iz Engleske. 👶 #baby #shooting #aleksi #actresslife

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Proteklog tjedna splitska glumica imala je pune ruke posla. U Orebiću je u društvu Tihane Lazović snimala novi film 'Aleksi' Barbare Vekarić, a u Zagrebu brusila glavnu ulogu u Gavellinoj predstavi 'Nevidljivi' Tene Štivičić u režiji Matjaža Pograjca, čija je premijera zakazana 11. svibnja.

Slobodni trenuci rezervirani su za druženje s prijateljicama poput Ane Maras Harmander čiji je jedinac Rubens Natašin mali miljenik, ili pak za odlazak na izložbe.