LJUBAV CVATE

Sada više nema tajni; Nenad Medančić objavio selfie s Natašom Janjić i poručio: ‘Moje si sve’

08.09.2018 u 14:52

Bionic
Reading

Sada je poznato baš sve. Nataša Janjić očekuje prinovu, a dočekat će je u naručju svog novog dečka, zgodnog 35-godišnjeg ortopeda Nenada Medančića

Nakon što smo ekskluzivno saznali ime novog dečka Nataše Janjić sada je potvrda stigla i sa samog izvora. Nenad Medančić javno je objavio na Facebooku selfie s Natašom Janjić i kratko poručio: ‘Moje si sve’.

Nakon što je sredinom kolovoza dobila nagradu na Pula film festivalu za najbolju sporednu glumicu u filmu Comic Sans, Nataša Janjić ima novi razlog za slavlje - očekuje svoje prvo dijete, a to je i potvrdila za Story.

Ljubavni život splitske glumice u posljednjih deset godina je jako buran, a njezine veze počinju i završavaju pred očima javnosti. Krajem prošle godine okončala je vezu s Dubrovčaninom Perom Mrnarevićem, a prije toga bila je u vezi s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem. Veza je potrajala godinu dana. Glumica je očito 'slaba' na liječnike budući da je svojedobno bila u vezi i s ginekologom Markom Kisićem nakon razvoda od Joška Lokasa.

  • +13
Nataša Janjić Izvor: Promo fotografije / Autor: Hrvatski Telekom