NOVA LJUBAV, NOVA SREĆA

Nataša Janjić čeka prvo dijete, a doznali smo i tko je tajanstveni muškarac kojeg ljubi

07.09.2018 u 14:29

Bionic
Reading

Danima se priča o tome kako je splitska glumica u novoj vezi te da očekuje prinovu. Sada je tu vijest Nataša Janjić potvrdila, a kako tportal doznaje Nataša je u vezi sa zgodnim 35-godišnjim ortopedom

Nakon što je sredinom kolovoza dobila nagradu na Pula film festivalu za najbolju sporednu glumicu u filmu Comic Sans, Nataša Janjić ima novi razlog za slavlje - očekuje svoje prvo dijete, a to je i potvrdila za Story.

Kako doznajemo, Natašina nova ljubav je 35-godišnji ortoped iz Pazina Nenad Medančić. Glumicu smo kontaktirali, no nije htjela potvrditi ni demantirati tu informaciju.

U vezi su vrlo kratko, a da je glumica u drugom stanju počelo se pričati po kuloarima kad je viđena u jednoj privatnoj splitskoj poliklinici krajem kolovoza.

Nakon gimnazije i strukovne škole Medančić je diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. 2009. je položio državni ispit za doktora medicine, a pripravnički staž je odradio u KB Merkur. Trenutno radi u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju.

Sudeći po fotografijama na Facebook profilu, koji je sve do danas bio javan, Nenad je prijatelj i s Natašinim dobrim prijateljicama Petrom Nižetić Mastelić i Marijanom Batinić. Natašina nova ljubav bavi se fotografijom, voli životinje i putovanja poput svoje drage s kojom je početkom kolovoza boravio u Španjolskoj.

  • +5
Nataša Janjić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

Ljubavni život splitske glumice u posljednjih deset godina je jako buran, a njezine veze počinju i završavaju pred očima javnosti. Krajem prošle godine okončala je vezu s Dubrovčaninom Perom Mrnarevićem, a prije toga bila je u vezi s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem. Veza je potrajala godinu dana. Glumica je očito 'slaba' na liječnike budući da je svojedobno bila u vezi i s ginekologom Markom Kisićem nakon razvoda od Joška Lokasa.