zabavno putovanje

Nataša Janjić otputovala u London pa pokazala kako uživaju naši glumci u Britaniji

08.11.2023 u 15:35

Bionic
Reading

Naša glumica Nataša Janjić Medančić nikad nije skrivala koliko voli putovati, a jučer je otputovala u London iz kojeg se pratiteljima javila putem Instagrama. Ovaj put, kako kaže, London joj je najbolje 'sjeo', a Londonom su je proveli naši glumci koji tamo rade

Glumica Nataša Janjić Medančić jučer se pratiteljima javila iz aviona kojim je otputovala u London. Iako joj ovo nije prvi posjet glavnom gradu Ujedinjenog Kraljevstva, glumica je uživala i u turističkom razgledavanju, ali i u veselom druženju s prijateljima i kolegama koji borave u Londonu.

Početak putovanja obilježila je objavivši nekolicinu selfija iz aviona, a u opisu je otkrila što joj je u trenucima leta prolazilo kroz glavu. Prisjetila se kako je nekoć putovala s obitelji starom cestom i magistralom po devet sati samo kako bi otputovala van države.

Iako tada još nije bilo jasno kuda se glumica uputila, ubrzo je to otkrila daljnjim objavama.

U društvu prijateljica Janjić Medančić otputovala je u London, a tamo se prepustila turističkim 'guštima' obilaska Big Bena, a samo su je trenuci dijelili da sudjeluje na velikoj povorci u čast otvaranja parlamenta. Naime, jučer je kralj Charles III. s kraljicom Camillom po prvi put tijekom svoje vladavine otvorio parlament, a zbog toga je bila priređena i svečanost od Buckinghamske palače do Westminsterske palače.

Međutim, glumica je posjetila Hrvatsko veleposlanstvo u Londonu povodom predstavljanja besplatne mobilne aplikacije 'Hrvatski zvukopis', a sve kako bi hrvatske priče 'prošetale' svijetom.

Nakon svečanosti u veleposlanstvu, glumica je večer provela u dobrom raspoloženju s hrvatskim glumcima koji trenutno rade u Londonu. Tako su se okupili Petar Cvirn, Petra Vukelić, Lovro Mayer te hrvatsko-francuska umjetnica Jelena Remetin.

'Naši divni talentirani ljudi koji žive u Londonu pa te lijepo ugoste', napisala je Nataša Janjić Medančić uz fotografiju nasmiješenih lica koja su se okupila za okruglim stolom u Londonu.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL