daleko od hrvatske

Marijana Batinić se javila s novog putovanja, pogledajte gdje uživa

25.10.2023 u 14:53

Bionic
Reading

Omiljena televizijska voditeljica koju gledatelji trenutno mogu pratiti u showu 'Život na vagi' već nekoliko dana boravi u zemlji poznatih slikara, tulipana i vjetrenjača, turističkoj meki za posjetitelje iz cijeloga svijeta. Uz mnoštvo zanimljivih prizora otkrila je i s kim je ondje

Marijana Batinić gušta u Amsterdamu što je pokazala s brojnim fotografijama i videima. Među ostalim, na njezinom Instagram profilu se moglo vidjeti kako uživa u tamošnjim specijalitetima, šetnji gradom i druženju s prijateljicom, dizajnericom Kristinom Burjom.

Kako je putovanja uvijek inspiriraju na sjajne odjevne kombinacije tako i na ovome privlači pažnju zanimljivim stajlinzima. Među ostalim, pokazala je i tamošnje cijene te se našalila nakon posjete pekari. '20 eura dva keksa. Dobro da je Kristina platila, ja imam dvoje male djece koje treba othraniti'.

Nedavno je Marijana za tportal pričala na temu šopinga ali i putovanja. 'Kupujem sve više online. Rijetko obilazim trgovine, ali si zato na putovanjima dam oduška', rekla nam je tada.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL