obožava to što radi

Nataša Janjić Medančić: 'Moj posao je stvaranje iluzije'

29.09.2021 u 14:32

Bionic
Reading

Nakon dvogodišnjeg porodiljskog dopusta naša proslavljena glumica se vratila svom poslu. Među ostalim je nedavno u Srbiji snimala seriju, a nakon niza fotografija i videa sa svojim mališanima, sve više piše o svojoj profesiji

'Moj posao je stvaranje iluzije. Možemo imati razne probleme, možemo biti neispavani, možemo biti tužni, zabrinuti, ljuti, možemo imati najteži dan ili period u životu, vi to nećete znati', opisala je Nataša Janjić Medančić najnoviju fotografiju nastalu na novom snimanju.

Podsjetimo, glumu na zagrebačkoj akademiji diplomirala je 2004. godine i danas je uspješna kazališna, televizijska i filmska glumica, a od 2006. godine stalna članica ansambla GDK-a Gavella u Zagrebu.

Prije šest godina glumica bila je na svojevrsnoj prekretnici, željna novih poslovnih izazova. Glumila je u hvaljenim predstavama i dobivala vanjske angažmane. Ostvarila je uloge u filmovima 'Goran', 'Comic Sans', 'Aleksi', okušala se u sapunici, kupila i preuredila stan u centru Zagreba. Privatni mir za kojim je godinama tragala pronašla je prije tri godine s Nenadom Medančićem te rođenjem dvoje djece.

  • +16
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic