povratak staroj ljubavi

Nataša Janjić Medančić snima u Beogradu, a otkriva što joj nikako 'ne može sjesti'

13.09.2021 u 15:15

Bionic
Reading

Naša proslavljena glumica nakon dvogodišnjeg porodiljskog dopusta i ljetovanja na jadranskoj obali od Istre do Dalmacije vratila se poslu, snimanju. Prvi angažman dobila je u Srbiji te se po prvi put morala razdvojiti od obitelji, supruga Nenada Medančića, sina Tonija i kćer Kaje. Svoje fanove svaki dan obavještava kako je ondje

Nataša Janjić Medančić dvoumila se oko prihvaćanja novog angažmana, pomislila je, kako je podijelila u jednoj od svojih objava na društvenoj mreži - da treba odustati, ali je sada zadovoljna zbog nove, manje životne promjene i što je stala pred kamere nakon dugo vremena.

Zbog uloge u seriji 'Tajne vinove loze' neko vrijeme će provesti u Beogradu. Na jednoj od fotografija sa snimanja koju je pokazala, glumica pozira sa začuđenim izrazom na licu. 'Ja kad mi kažu 'VI' na setu! Je l' i vas udare godine kad vam persiraju?', upitala je svoje pratitelje 39-godišnja glumica. Mnogi su prihvatili 'izazov' pa joj počeli odgovarati mnoge smiješne dogodovštine.

'Ja baš volim, napokon malo poštovanja nama starima', našalila se Nevena Rendeli Vejzović. Kolegica glumica Anica dobra joj je poručila: 'Čekaj kad ti krenu nositi stolicu' dok je Leona Paraminski ustvrdila kako Janjić Medančić izgleda sjajno.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Da sprema nešto novo na poslovnom planu, Nataša Janjić Medančić je otkrila početkom kolovoza, objavivši na Instagramu fotografiju na kojoj napamet uči dramski tekst. 'Kako vi glumci zapamtite sav taj tekst? – jedno je od najčešćih pitanja glumcima. Evo ovako! Sjedimo i učimo!', dodala je uz fotografiju s plaže.