ponovno okupljeni

Nataša Janjić Medančić se vratila iz Beograda i odmah završila u 'uredu' bez kojeg ne može

18.09.2021 u 16:44

Bionic
Reading

Naša glumica Nataša Janjić Medančić neko je vrijeme provela u susjedstvu gdje je je snimala ulogu u seriji 'Tajne vinove loze', a što joj je, kako je sama rekla, zbog odvajanja s obitelji teško palo, no lijepa glumica sada je ponovno došla na svoje

Naša proslavljena glumica nakon dvogodišnjeg porodiljskog dopusta i ljetovanja na jadranskoj obali od Istre do Dalmacije vratila se snimanju. Prvi angažman dobila je u Srbiji te se po prvi put morala razdvojiti od obitelji, supruga Nenada Medančića, sina Tonija i kćer Kaje. Zbog uloge u seriji 'Tajne vinove loze' Janjić Medančić je neko vrijeme provela u Beogradu.

Pri samom odlasku Janjić Medančić nije krila tugu, a što je po dobrom ustaljenom običaju glumica podijelila sa svojom sljedbom na društvenim mrežama. 'Jako dugo se nisam pakirala sama. (Ono baš samo moj kofer i samo moje krpice.) Dugo nisam ni letjela sama. Skoro sinoć nisam zaspala od uzbuđenja pomiješanog sa sjetom i brigom što ostavljam obitelj zbog posla. Skoro sam pomislila da bih trebala odustati', napisala je početkom mjeseca glumica.

Nataša Janjić Medančić je sada, kako sama kaže, 'back in the office', uz objavljenu fotografiju kćeri Kaje na dječjem igralištu.

Glumica ne krije oduševljenje svojim povratkom 'u ured', a podršku na društvenim mrežama su joj dali mnogi njeni pratitelji.

  • +16
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic