zadnji tjedni

Nataša Janjić Medančić broji dane do porođaja: 'Ono kad ne spavaš više kako treba, kad si ogroman i iscrpljen'

15.07.2020 u 18:01

Bionic
Reading

Glumica i njezin suprug Nenad te njihov jednogodišnji sinčić Toni odbrojava tjedne do dolaska nove članice obitelji. Iščekujući porod na društvenoj mreži ponovo je s javnosti podijelila kako se osjeća

'Moram objaviti ovu fotku. Dakle, u zadnjem sam mjesecu trudnoće, ono kad ne spavaš vise kako treba, kad si ogroman i iscrpljen i udobno se isjecaj samo u kućnom ogrtaču, kad nemaš volje dotjerati se ni muzu koji na posao odlazi zgodan kao i uvijek, i kad si kod kuće s prvim djetetom i nema glamura ni šanse da ga podvalim na društvenim mrežama. I dopisuješ se s grupom svojih sestara, majki koje znaju kako ti je jer sve to prolaze i same, a ja eto i dva puta za redom u dvije godine. I bude u tim prepiskama realnih kritika, kažemo si istinu direktno i bez milosti, smijemo se mukama, bez filtera i cenzure. I šaljem im jutros usputni selfie svog stanja uz prvu kavu. Strašna fotka. Jedna koja ne spava već godinu i pol, s dvoje djece kaže - ja sam takva stalno, a druga ne kaže ništa- nego mi u sekundi vrati ovu fotku provučenu kroz neke aplikacije i filtere samo njoj znane i kaže - ista si kao uvijek! Obećala sam da ću je objaviti, jer ovo mora ostati zabilježeno', poručila je Nataša Janjić Medančić.

Prijateljicama je glumica emotivnoj objavi poručila da ih voli, a njezinu objavu su komentirale poznate dame poput Ivane Mišerić, Leone Paraminski, plesačice Larise Lipovac, Antonije Blaće, Marijane Batinić i Vanne.

Podsjećamo, sa suprugom Nenadom Medančićem u veljači 2019. dobila je sinčića Tonija, a sada očekuju djevojčicu. Nakon sudbonosnog susreta 2018. brzo se udala za cijenjenog ortopeda. Upoznali su ih zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej, jer su smatrali kako su savršeni jedno za drugo, što se pokazalo istinitim.

Glumica bezbrižno uživa u trudnoći ali prije par mjeseci nije bilo tako i taj dan kada je potres pogodio Zagreb morala je napustiti svoj dom.