PRISTAJE SVAKOJ FIGURI

Ni Nataša Janjić nije odoljela jeftinoj Zarinoj haljini koja pristaje svakoj figuri

19.06.2020 u 13:28

Bionic
Reading

Ako netko svake sezone ponudi pregršt modela haljina za svačiji ukus, onda je to Zara, a popularni high street div, čini se, ima novog asa u rukavu. Trendseterice su izgubile glavu za udobnom i efektnom haljinom od 300 kuna koja pristaje svakoj figuri, a haljini nije mogla odoljeti ni glumica Nataša Janjić Medančić

Svake sezone u moru bezbroj modnih komada na površinu ispliva nekoliko favorita. Svaki brend ima barem jedan komad koji uspije privući veliku pažnju trendseterica, no samo rijetkima pođe od ruke da se o njihovim aktualnim modelima razglaba na sva zvona. Zara je zasigurno jedan od brendova koji spada u tu kategoriju.

I ove sezone španjolski high street div lansirao je u ponudu nekoliko modnih komada koji su izazvali opću euforiju među trendsetericama, a prema predviđanjima modnih stručnjaka uskoro ćemo ih viđati na svakom koraku. Jedan od tih komada zasigurno je i prekrasna midi haljina s vezom koja je preplavila Instagram.

Midi haljina s okruglim ovratnikom, kratkim puf rukavima s elastičnom rubom i volanom na donjem rubu potpuno je zaludjela trendseterice diljem svijeta, a razloga za to je nekoliko. Minimalističku haljinu krasi nekoliko trendi detalja kao što su motivi tratinčice, puf rukavi i volan na dnu, a osim toga izvrsno pristaje uz bilo koji model obuće.

Haljina je osvojila i lijepu domaću glumicu Natašu Janjić Mendančić koja je trudna po drugi put i broji sitno do rođenja kćerkice kojoj se raduje cijela obitelj. Originalna cijena ove haljine sa Zarinim potpisom iznosi 299,90 kuna, no trenutno je na ljetnim sniženjima možete ugrabiti po 20 posto manjoj cijeni.

Nataša je u Zarinoj haljini stigla na proslavu 25 godina prve micelarne vode s potpisom Bioderme u jednom zagrebačkom kafiću, a cijeli je stajling upotpunila bijelom torbicom, zlatnim sandalama na petu i zlatnim naušnicama koje su se odlično uklopile u ljetni look.