otkrila što joj je na duši

Nataša Janjić Medančić uoči poroda: 'Glava je otežana od brige i neizvjesnosti'

28.06.2020 u 18:02

Bionic
Reading

Glumica odbrojava posljednje tjedne trudnoće, u kolovozu će postati majka drugog djeteta. Posljednjom objavom na Instagramu opisala je zašto joj teško pada ovo novo vrijeme, novo 'normalno'

Nataša Janjić Medančić pobjegla je na jug Hrvatske te je posljednje tjedne trudnoće odlučila iskoristiti za opuštanje i odmaranje s obitelji. Popularnoj domaćoj glumici ova trudnoća je bila izrazito stresna zbog pandemije koronavirusa i posljedica koje je potres ostavio na njen zagrebački dom.

'Teško mi pada, moram priznati, ovo novo vrijeme, nedostaju putovanja, planovi, sadržaji i bezbrižni spontani trenuci i odluke. Nedostaju mi druženja i moj posao, pa makar o njima samo slušala od drugih kako ih žive i stvaraju! Nedostaje pa zapravo sve ono svakodnevno što smo uzimali 'zdravo za gotovo', sve što smo vjerovali da nas na neki način oblikuje i identificira. Svaki je pothvat sada kao ozbiljno planinarenje, glava je otežana od brige i neizvjesnosti koliko ćemo bilo kakvim akcijama ugroziti jedni druge i što je pametno što nije. Što se od nužnosti uopće više smije i što je kome nužnost, kako je definirati? Na kraju dana ova fotka me smiruje. Moja baza, moja luka, moj vrt, moj sef s najvećim vrijednostima, moja jedina stvarnost i budućnost kojoj se veselim- moji su voljeni sjajni dečki i cura koja nam dolazi svaki čas. Ne zamjerite mi ovu patetiku pred san... kad te stvarnost stisne, katkad je jedino ljekovito - znati na čemu imaš biti zahvalan', napisala je Nataša koja se posljednjih mjeseci ne odvaja od svojih najmilijih.

Glumica i njezin odabranik, Nenad Medančić već imaju spremno ime za njihovu za djevojčicu. Za razliku od sina Tonija kojem se nisu mogli odlučiti za ime sve dok ga nisu ugledali, ovoga puta imaju samo jedno i izvjesno, a domaće je i ne tako često, premda po njemu postoji jedna pjesma i jedan kultni film, otkrila je nedavno.