NE PRIČA PREVIŠE

Natalija Prica o životu nakon politike: 'Nisam nikad zapostavila svoju struku'

15.05.2022 u 19:26

Bionic
Reading

Zbog svojeg je strelovitog političkog uspona, ali i iz razloga što su je smatrali 'desnom rukom' pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, bivša Miss Universe Natalija Prica od samog početka bila zanimljiva javnosti, a interes za njezin život ne jenjava ni danas

Kao nedavno gošća svečane večere zagrebačkog Rotary kluba Zrinjevac, 33-godišnja Natalija Prica privukla je i svu pozornost medija. Ova atraktivna plavuša, koja je medijske stupce punila zbog toga što se kao 'desna ruka' Milana Bandića strelovito brzo uspela na političkoj sceni, nakon njegove smrti 'nestala je' iz javnosti.

'Ja sam specijalistica ortodoncije i radim u struci. Nisam nikad zapostavila svoju struku dok sam se bavila politikom iako je to možda bilo pogrešno interpretirano, no cijelo sam vrijeme radila u struci’, izjavila je Natalija Prica za kamere RTL Exkluziva, otkrivši kako je bilo poprilično zahtijevno kombinirati politiku i ortodonciju.

  • +3
Svečana obljetnica chartera Rotary kluba Zagreb Zrinjevac Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Iza Natalije je težak životni period, osim što se rastala od bivšeg vaterpolista i liječnika Ivana Oreškovića nakon šest godina ljubavi, nakon Bandićeve smrti njezino se ime provlačilo u raznim nedokazanim pričama i nagađanjima, stoga ne čudi da je ona na sve to reagirala - šutnjom i povlačenjem iz javnosti.

'Biti žena u politici je sigurno puno teže nego muškarac u politici. Žene su zasigurno manje zaštićene', priznala je Prica koja se sada maknula iz politike i čeka pravu ljubav.