FASHION GURU

U prvi mah izgleda kao da je Natalija Prica obukla narodnu nošnju; malo podsjeća na snaše, ali barem joj lijepo stoji

  • 05.05.2022 u 15:15

  • Bionic
    Reading

    Na proslavi svečane obljetnice zagrebačkog Rotary klub Zrinjevac pojavila se i nekadašnja bliska suradnica Milana Bandića, plavokosa stomatologinja Natalija Prica

    Nema toga što Natalija Prica nije - misica, zamalo Zagrepčanka godine, stomatologinja, menadžerica, ali najviše se pamti kao bliska suradnica pokojnog Bandića.

    Zbog cijele priče itekako interesira javnost, a nekadašnja predsjednica mladeži Bandićeve stranke, ne znam je l' to još postoji, ukazala se na nekom domjenku u crno-bijeloj haljini.

    Ne znam je li to još korota, ali haljina nije loša. U prvi mah izgleda kao da je obukla narodnu nošnju, no ne bi me začudilo i da jest - ipak je ona misica.

    • +3
    Svečana obljetnica čartera Rotary kluba Zagreb Zrinjevac Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

    I da, malo podsjeća na snaše, ali barem joj je lijepo stajala ta čipkasta haljina. Sigurno je imala bezbroj pogleda na sebi, a vjerujem da nije bilo nijednog ozbiljnog muškarca koji se nije dobro zagledao u nju.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.