BIVŠA MISS

[FOTO] Nekadašnja Bandićeva najbliža suradnica Natalija Prica nakon dugo vremena opet u javnosti

04.05.2022 u 14:09

Bionic
Reading

Zagrebački Rotary klub Zrinjevac na proslavi svečane 11. obljetnice u zagrebačkom hotelu okupio je osobe iz društvenog i javnog života metropole. Među uzvanicima je bila i Natalija Prica, bliska suradnica pokojnog Milana Bandića

Natalija Prica iz javnosti je nestala nedugo nakon smrti svog nekadašnjeg šefa, pokojnog Milana Bandića i inače je se nema priliku često vidjeti u javnosti.

Podsjetimo, Prica je 2011. postala Miss Universe kada je za nagradu dobila stipendiju od 20.000 eura za privatnu školu ekonomije i menadžmenta. Na natjecanju u Sao Paulu prošla je nezapaženo.

U fokus javnosti je došla 2018. kad je u gradskoj skupštini zamijenila Anu Rucner. 2019. je jednoglasno izabrana za novu predsjednicu Mladi 365 Stranke rada i solidarnosti (u stranci je bila od njezina osnutka). Sljedeće godine pisalo se kako je postala bliska suradnica pokojnog Milana Bandića. Kao jedna od najbližih Bandićevih suradnica, 2021. je bila nominirana za Zagrepčanku godine koja je na kraju otišla u ruke Alemki Markotić. Prica trenutno radi kao ortodontica u Stomatološkoj poliklinici Zagreb.

Osim nje u zagrebačkom hotelu su se među ostalim okupili pročelnik Kabineta predsjednika Republike Hrvatske Bartol Šimunić, državna tajnica u Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Margareta Mađerić, kao osobna izaslanica premijera Andreja Plenkovića; bivši ministar pravosuđa, a sada predsjednik Saborskog odbora za ustav- Dražen Bošnjaković; zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Mihael Jurić, Alka Vuica, Vanja Halilović, Natalija Prica, Vjekoslava Bach Vasić, Sanja Bjedov i brojni drugi.

Tijekom gala večere uzvanike je koncertom počastila glazbena diva Zorica Kondža, a Rotary klub Zagreb Zrinjevac, zahvaljujući tomboli i aukciji, prikupio značajan novčani iznos kojim će se u Odgojnom zavodu Turopolje urediti prostor i izgraditi sjenica za održavanje vanjske nastave.

  • +3
Svečana obljetnica chartera Rotary kluba Zagreb Zrinjevac Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL