vodi 'dosadan život'

Natali Dizdar proslavila 20 godina karijere: 'Mislim da imam creme de la creme tim'

09.11.2021 u 18:17

Bionic
Reading

Koncertom u Šibeniku jedna od naših ponajboljih vokalistica obilježila je 20 godina uspješnog glazbenog djelovanja. Bila joj je čast nastupiti u klubu koji se zove po Arsenu Dediću budući da je, rekla je, napisao jednu od njezini najvećih pjesama ikad. Ispričala je žali li za čim u proteklih 20 godina, a rekla je koju i na temu preseljenja u London

'Uopće ne idem nazad. Stvarno sam zadovoljna s muzikom koju radim, s ljudima s kojima radim. Imam uhodanu istu ekipu. Održavamo i njegujemo te odnose i stvarno su talentirani svi muzičari tako da mislim da imam creme de la creme tim', ispričala je za IN Magazin.

Prošle godine dogodila se prekretnica u njezinu životu, a početak je u Londonu bio težak. 'Mi smo otišli prošle godine ja i dečko i bilo je baš grozno. Zapravo to nije bila baš ni moja ideja jer je bio lockdown, ništa nije radilo i nije baš najidealnija situacija biti u velikom gradu. Ali sad je super. Znači sve radi, onako ljudi su i dalje toliko željni izlazaka, klubovi, svirke. Bila sam na masu koncerata tako da super', rekla je pjevačica.

Počela se baviti i psihoterapijom koju je studirala. 'Kako sam diplomirala prošle godine odmah sam nekako ušla u priču i ušla sam u internacionalnu priču i tako radim s klijentima iz cijeloga svijeta. Kako inače volim putovati i spajati se sa različitim kulturama ovo je nekako poseban doživljaj jer radiš i pomažeš ljudima koji dolaze iz svih mogučih religija, ono od Dubaia, New Yorka, Koreje... Puno učim i baš uživam', priznaje. Dečko joj je najveća potpora u svemu.

'Nemam potrebu zamarati ljude sa svojim privatnim životom jer je tako dosadan i svi imamo iste probleme i sve je isto. Ja ne čitam to o tuđim životima pa se tako nekako postavim i ja', kaže.

Izjavila je da je dobra domaćica. 'Ne znam baš jesam li s tim osvojila dečka, ali s vremenom i tim, ali bile su možda neke druge stvari na početku, nije bilo baš kuhanja i spremanja. Znaju sve žene kako se to fino sagradi, ta cijela priča da muškarac bude zadovoljan i da svi budu sretni i da sve bude lijepo', priča Natali.

  • +2
Koncert Natali Dizdar u Šibeniku Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL