MARTINA IVANKOVIĆ

Atraktivnih plesačica nam ne nedostaje: Valentina Walme ima opaku konkurenciju u lijepoj Martini

17.07.2020 u 11:28

Bionic
Reading

Kada je Luka Nižetić svojedobno na crveni tepih jednog večernjeg događanja stigao u društvu atraktivne plavuše sa crvenim ružem na usnama i u haljini koja je istaknula sve njezine atribute, mnogi su se pitali o kome je riječ. Atraktivna Martina Ivanković s njim već godinama surađuje, te je čest gost njegovih spotova, a njezin Instagram profil vrvi seksi fotografijama

U čak tri spota Luke Nižetića, 'Malo fjaka, malo party', 'Lagano' i ''Voli me kao kiša', glavna je zvijezda atraktivna Martina Ivanković. Djevojka koja iza sebe ima više od 15 godina plesnog iskustva, a koja je plesala i u mjuziklima 'Mamma Mia' i 'Crna kuća', splitskom je plesaču bila pratnja i prije nekoliko godina na crvenom tepihu, kada su sve oči bile uprte prema njima.

Iako plesači možda i nemaju status koji zaslužuju, te se o njihovim uspjesima rijetko govori, o Martini Ivanković, plesačici Modus plesnog kluba, zasigurno će se još puno čuti.

A do tada što trenutno radi lako možete otkriti na njezinom Instagram profilu, koji vrvi i seksi fotografijama, no, na veliku žalost muške populacije, Martina je u vezi. Njezin odabranik je 27-godišnji nogometaš Darijan Radelić Žarkov, s kojim trenutno uživa na moru.

Luka Nižetić - Malo fjaka malo party Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
Luka Nižetić - Voli me kao kiša Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube