POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Nasmijana Izabel Kovačić uživa u Švicarskoj, a ovako provodi vrijeme

17.03.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića pohvalila se da trenutno uživa u Švicarskoj. Što tamo točno radi, nije poznato, no iz fotografija koje objavljuje jasno se vidi da joj to putovanje itekako godi

Posljednjih dana Izabel Kovačić na svom Instagram profilu objavljuje fotografije iz Švicarske. Odjevena u ležerne kombinacije, ili bijelu trenirku s potpisom njezinog Lunilou brenda, ili jednostavno u traperice, bijelu majicu i bež kaput, Izabel Kovačić izgleda odlično, a sve njezine kombinacije dodatno podiže iskren osmijeh koji joj je vječito na licu.

Na fotografijama koje je objavila unazad nekoliko sati, upravo je u toj kombinaciji s kaputom i šiltericom na glavi, dok u ruci drži sladoled. Raspuštena plava kosa spušta joj se niz ramena dok pokazuje da na nogama ima sportske čarape s potpisom vlastitog brenda.

Poduzetnica i vlasnica brenda Lunilou prije pet je mjeseci postala majka dječaka Ivana, koji je najveća radost i kruna njezine ljubavi sa nogometašem Mateom Kovačićem.

  • +3
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL