SJEĆANJE

Izabel Kovačić objavila još neviđene fotografije s vjenčanja Sergija Ramosa: ‘Jedan od mojih najdražih dana ikada’

24.02.2021 u 11:40

Bionic
Reading

Vjenčanje nogometaša Sergija Ramosa i Pilar Rubio održano je u Sevilli u lipnju 2019. godine, a među 500injak uzvanika našli su se i Izabel i Mateo Kovačić. Tek sada, gotovo dvije godine kasnije, Izabel je objavila jednu snimku i fotografiju nastalu tamo

Za vjenčanje nogometaša Sergija Ramosa i Pilar Rubio, koje se održalo u Sevilli, Izabel Kovačić posebno se dotjerala. A kako i ne bi kada je među uzvanicima bila cijela nogometna svita - Ramosovi bivši i sadašnji suigrači iz Reala, Luka Modrić sa suprugom Vanjom, kao i David Beckham sa suprugom Victorijom.

Ne treba ni čuditi da je taj događaj privukao i mnoštvo fotografa koji su željeli uhvatiti baš svaki trenutak njihovog dana iz snova. Za tu je prigodu naša Izabel Kovačić dala priliku Ivanu Alduku, čiju je bajkovitu haljinu odjenula, a tek sada, gotovo dvije godine nakon tog društvenog događaja u Španjolskoj, poduzetnica i supruga Matea Kovačića objavila je još neviđenu fotografiju i snimku nastalu tog dana.

Na kratkoj snimci Izabel pozira, okreće se i smije uz fontanu unutar zidina neke građevine, dok na fotografiji nasmijana i zatvorenih očiju stoji naslonjena uz tu istu fontanu, dok je u pozadini palma.

Uz to je napisala: 'Jedan od mojih najdražih dana ikada.’ Što ju je toliko usrećilo i zašto joj je baš taj dan bio poseban nije otkrila.

  • +3
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL