NA INSTAGRAMU

Najljepši trenuci samo za njih: Mateo Kovačić objavio fotografiju sa svojim nasljednikom, oglasio se i Luka Modrić

17.02.2021 u 09:10

Bionic
Reading

Da mu je svojim rođenjem promijenio život, Mateo Kovačić nikako ne može sakriti, stoga ne čudi što njihovu ljubav želi podijeliti sa svim svijetom. Na svom Instagram profilu oduševio je sve novom fotografijom na kojoj pozira sa sinom Ivanom

Za Izabel i Matea Kovačića 13. listopada uvijek će biti poseban dan, budući da je upravo tada lijepa poduzetnica rodila njihovo prvo dijete, malenog dječaka kojem su ponosni roditelji dali ime Ivan.

Sada već četveromjesečni dječačić ponos je slavnih roditelja, a nogometaš Mateo Kovačić svaki slobodni trenutak, kada nije zauzet obavezama oko kluba, utakmica i treninga, provodi upravo sa svojim sinom.

Na svom Instagram profilu objavio je jednu fotografiju njihovog druženja, na kojoj Kovačić leži na kauču dok u naručju drži sina i nježno ga, sa osmijehom gleda.

  • +3
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Uz fotografiju je stavio tek emotikon srca, a sve to svidjelo se više od 100 tisuća ljudi. Među njima su se našla i neka poznata imena, poput Kovačićevog bliskog prijatelja, nogometaša Luke Modrića, koji je fotografiju 'nagradio' sa dva emotikona srca.