UŽIVAJU SA SVOJIM NASLJEDNIKOM

Izabel Kovačić sve je raznježila fotografijom sina i ponosnog tate Matea

06.03.2021 u 20:03

Bionic
Reading

Upješni hrvatski nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga i poduzetnica Izabel Kovačić prije gotovo pet mjeseci postali su roditelji sina Ivana koji je okrenuo njihov svijet naglavačke. Svaki slobodan trenutak provode sa svojim mezimcem, a jedan od tih trenutaka Izabel je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu i izazvala lavinu oduševljenih reakcija

Maleni Ivan glavni je prioritet Matea i Izabel Kovačić, a iako bi ga kao i svi roditelji najradije ponosno pokazivali na svakom koraku, trude se zadržati njegov identitet za njima najbliže ljude pa na fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama zasad još uvijek skrivaju njegovo lice.

No, fotografija koju je Izabel objavila na Instagramu svejedno je raznježila njezine mnogobrojne obožavatelje. Na fotografiji Mateo u rukama drži njihova malenog nasljednika odjevenog u preslatki kostim plišanog medvjedića.

Obzirom da su temperature još uvijek poprilično niske, pogotovo u kišnom Londonu, gdje nogometaš trenutno igra za Chelsea, mama i tata svog su mezimca dobro zabundali, a fanove je prizor očekivano raznježio. Ivan i Mateo posebno su dirnuli ženski dio pratitelja.

Dok su jedni bili oduševljeni slatkim 'medvjedićem' Ivanom, drugi su primijetili kako Mateo u ovom stajlingu neodoljivo podsjeća na Tommyja Shelbyja, fiktivni lik u popularnoj seriji 'Peaky Blinders'.

Kovačići su zbog pandemije neko vrijeme boravili u rodnom Zagrebu, gdje je Izabel i rodila, a nedavno su se odlučili pridružiti tati u Londonu.

Izabel i Mateo znaju se od malih nogu, a nakon sedam godina veze vjenčali su se 2017. u Sesvetskim selima, u crkvi u kojoj je Mateo bio ministrant, a lijepa Izabel pjevala u župnom zboru.

  • +3
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL