JULIUS ROBERTS

Nasljednik Jamieja Olivera: Kako je mladi farmer postao senzacija

08.03.2024 u 06:25

Bionic
Reading

Zahvaljujući ukusnim i jednostavnim receptima koje obožava i Gwyneth Paltrow, Julius Roberts gotovo preko noći postao je senzacija na društvenim mrežama, a zbog načina pripreme hrane, ali i izgleda, sasvim je jasno zašto ga nazivaju novim 'golim kuharom'

S kovrčavom kosom, dječačkim izgledom, ali i vještinom da britanska jela izgledaju tako jednostavno i privlačno ljudima diljem svijeta, ne treba čuditi to što je Julius Roberts trenutno najpopularniji kuhar u Velikoj Britaniji.

Kolika je njegova popularnost, govori i podatak s društvenih mreža, gdje ga, primjerice na Instagramu, prati više od 765 tisuća ljudi iz cijeloga svijeta. Uz to je izdao kuharicu recepata 'A Farm Table', pa ne čudi to da su ga u kratkom roku prozvali nasljednikom Jamieja Olivera.

A kako je počela njegova priča? Još 2016. radio je u otmjenom londonskom restoranu te mu je glavna preokupacija, gotovo opsjednutost, postala kvaliteta proizvoda britanskih dobavljača. Sa samo 23 godine spakirao je svoje stvari, sjeo u automobil i zaputio se u obiteljsku vikendicu u Suffolku te ju je u međuvremenu pretvorio u farmu na kojoj snima sve što priprema.

Danas 31-godišnjak, ovaj bivši student na koledžu Marlborough postao je prava senzacija na društvenim mrežama nakon što je odlučio dokumentirati svoj život na farmi te potkrijepiti to pripremom ukusnih i jednostavnih jela.

Zanimljivo je i to da je prve pratitelje na Instagramu dobio zahvaljujući fotografijama koje je objavljivala njegova bivša djevojka Anaïs Gallagher, kći Noela Gallaghera iz Oasisa, koja je često dijelila zanimljivosti iz njihovog života na selu.

Njegova prva kuharica 'The Farm Table' odavno je postala bestseler u Velikoj Britaniji, a prati ga i Gwyneth Paltrow te i sama rado priprema recepte po njegovim uputama.

  • +2
Jamie i Jools Oliver Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Budući da većinom priprema hranu u vrtu svoje farme, na improviziranoj drvenoj ploči i štednjaku, ali i kako svojim načinom kuhanja neodoljivo podsjeća na Jamieja Olivera, ne čudi to da ga nazivaju novim 'golim kuharom'.