EMOTIVNA SPLIĆANKA

Albina Grčić oglasila se o sudjelovanju u 'The Voiceu' i komentirala Vinkovu pobjedu

25.02.2020 u 10:16

Bionic
Reading

Proteklog vikenda završio je popularni show, a još se sliježu dojmovi sudionika. Tako je jedna od favoritkinja, finalistica Albina Grčić odlučila 'progovoriti' nakon finala

'Ovo moje putovanje za mene trajalo i duže nego sam zamišljala. Osjećaj dan nakon? Presretna, prezahvalna i ponosna. Sve je ispalo baš onako kako je trebalo biti. Hvala svim ljudima koji su me podržavali, hvala onima koji su mi pomogli na ovom putu, ljudima iz produkcije, s HRT-a, našim coachevima, mentorima, natjecateljima, kostimografkinjama hvala! Puno sam toga naučila od svakog od njih, prije svega o životu ali naravno i o samoj glazbi', napisala je Albina Grčić u svojoj objavi na Instagramu.

Čestitala je i svom 'konkurentu', pobjedniku treće sezone Vinku Ćemerašu.

'Ne samo zato što je uvijek besprijekorno dobar u svakoj izvedbi već zato što je prije svega veliki čovjek, skromna i duhovita osoba, rijetki su takvi. Volim vas ljudi, ovo je nadam se početak jednog predivnog razdoblja za sve nas mlade glazbenike', poručila je mlada Splićanka.

Albina Grčić je prema glasovima publike bila treća. Svoje pratitelje na Instagramu je zamolila da joj u postave pitanja pa je im je tako u storiesima odgovorila da je više nego zadovoljna nastupima u showu, da nema konkretne planove ali da će se svakako nastaviti baviti glazbom. Otkrila je da joj je ima talijansko te da ga je dobila po djedu i da joj je velika želja nastupiti na Eurosong.

Pokazala je i nježne trenutke s dečkom Ivanom, inače nogometašem (igra u drugoj HNL-ovoj ligi). Na pitanje hoće li se uspjeti probiti budući da sliči na Domenicu Žuvelu, Albina je odgovorila: 'Ne znam zašto bi to bio problem, možda fizički sličimo ali glazbeni izričaj nam je way different'.