OČEV NASLJEDNIK

Naš poznati pjevač ima uspješnog i jako zgodnog sina

26.04.2017 u 14:56

Bionic
Reading

Mnoga djeca poznatih i sama su često pod svjetlima reflektora i na meti fotografa pa javnost može pratiti njihovo odrastanje, što voljom roditelja, što protiv volje roditelja. Pjevač grupe Latino Željko Krušlin Kruška ima razloga za ponos. Prije 27 godina postao je otac dječaka Filipa koji je danas izrastao u zgodnog mladića, uspješnog košarkaškog reprezentativca i olimpijca

Filip Krušlin nije dobio očeve glazbene gene. Njemu je sport puno draži, a pred njim je velika košarkaška karijera. Uz to je student VERN-ovog studija ekonomije poduzetništva.

Filip je počeo trenirati košarku još kao dijete igrajući najprije u Zrinjevcu, a tijekom seniorske karijere nastupao je za Dubrovnik, Bosnu, Zabok, Split te je nakon nekoliko kriznih godina i problema s ozljedama stigao u Cibonu zahvaljujući pozivu Slavena Rimca, kod kojeg je postao hrvatski reprezentativac. Nakon sjajne sezone u Ciboni izborio se za mjesto u reprezentaciji koja je nastupala na Olimpijskim igrama u Riju.

Osim što dobro barata loptom, Filip je vješt u kuhinji, što je naučio od oca, a često za pomoć oko recepata zove očevu drugu ženu Ivanu. U slobodno vrijeme mladi sportaš voli čitati i putovati.

Na žalost Filipovih obožavateljica, on je u dugogodišnjoj vezi sa svojom vršnjakinjom, Sinjankom Ivom Milanović Litre, rukometašicom RK Lokomotiva i finalisticom Izbora za Miss sporta 2007. godine. Zajedno su još od srednje škole, a uskoro bi se trebali i vjenčati. Filip je lijepu sportašicu zaprosio za prošlogodišnjeg adventa u Zagrebu.

Jako je povezan sa svojom obitelji, a posebno sa sestrom Editom, pjevačevom kćeri iz drugog braka. Prema njoj se odnosi zaštitnički i s njom je najviše kontaktirao za vrijeme boravka na Olimpijadi u Riju, kad ju je obavještavao o tamošnjim događajima i slao fotografije. Osim Edite, Filip ima mlađeg brata Petra, kojeg je njegova mama rodila u svom drugom braku.