osvaja na prvi pogled

Pogledajte u kakvu je ljepoticu izrasla kći frontmana latino benda

22.04.2017 u 10:29

Bionic
Reading

Osim uspješnog sina košarkaša i olimpijca, Željko Krušlin Kruška, frontman grupe Latino, ima mnogo razloga za ponos i zbog kćeri Edite. Prelijepa 18-godišnjakinja se, među ostalim, bavi plesom pa joj je otac s punim povjerenjem prepustio koreografiju u svom novom videospotu 'Čuvaj me'

Željko Krušlin Kruška ne skriva uzbuđenje zbog izlaska nove pjesme, koja će, kaže, biti dostojna nasljednica prethodnih velikih uspješnica.

‘Po mišljenju mnogih prijatelja, kolega, ali i glazbenih stručnjaka, nova pjesma ‘Čuvaj me’ u rangu je skladbe ‘Divno je biti nekome nešto’, za neke čak i bolja', pohvalio se pjevač. Ponosni tata svoju mezimicu, kćer Editu, odlučio je pokazati u novom spotu za svoj aktualni singl.

'Znate kako nalaže dobar odgoj, ako roditelj nešto predlaže, odnosno traži, onda to i napravite. Samo što u ovom slučaju nije prijedlog došao od tate, nego mame. Pater familias je rekao da razmislimo o idejama za spot pa je mama predložila da sve ostane u obitelji. Dakle, otac piše, sklada i izvodi, kći fotka, koreografira i pleše, a mama pegla odijela', smije se lijepa 18-godišnjakinja.

Edita Krušlin, kći Željka Krušlina Kruške Izvor: tportal.hr / Autor: Privatni album

Tata je, kaže, perfekcionist, pa je i nju podučio da bude takva i u svemu teži savršenstvu u zadanim okvirima.

'Imala sam svojevrsnu tremu snimajući spot s njim jer sam osjećala golemu odgovornost prema poslu. Tim više što mi je prvi put da radim tako nešto. Ekipa s kojom smo radili bila je super. Tata i ja smo snimali dosta odvojenih scena, a meni je olakotna okolnost bio i Paško Vukasović koji ima puno iskustva. Ples mi nije nepoznanica, dapače, plešem već dugi niz godina, različite stilove i kroz različite klubove. Trenutačno treniram u klubu JazzElle i baš se spremamo za nastup na zadarskom festivalu', otkrila je.

Njezin glazbeni ukus je različit. Sluša od Coldplay, Beyonce, J Baldvina, Leslie Grace, a ni domaća glazba joj nije nepoznanica. Prati i tatin rad.

'Svaku pjesmu pratim od prve note i prvog stiha, do završnog snimanja. Tata Kruška je perfekcionist pa od ideje do realizacije svaka pjesma, bilo da je za njega ili nekog drugog izvođača, prođe niz transformacija. Nakon toga slijedi testiranje i tek nakon toga tata Kruška ulazi u studio. Cijeli taj proces odvija se često i noću i danju, posebno noću. Tako da je odgovor na  vaše pitanje - da! Stalno slušam tatinu glazbu. Šalu na stranu, stvarno slušam, a pjesma 'Čuvaj me' posebno mi je draga', ističe.

S tatom se super slaže i mota ga oko malog prsta, kao što on pjeva u svojoj pjesmi 'Smotala si me'. Tata je skladatelj, teskstopisac i novopečeni slikar, mama Ivana novinarka i radijska voditeljica, brat Filip košarkaš i olimpijac, a nju zanima - medicina.

'Trenutno pohađam jezičnu gimnaziju (IV.) jer jako volim jezike i govorim ih nekoliko. Ono što bih stvarno željela poslije je upasti na medicinu. To je nešto o čemu pričam i sanjam već godinama pa se može reći da mi je to prva ljubav. Budući da je jako teško upasti jer primaju relativno malo studenata, nadam se da neću morati tražiti alternativu. A dok za to ne dođe vrijeme, ja uživam, plešem, pjevam i vrištim na košarkaškim utakmicama', otkrila je Edita Krušlin.