KAJA VIDMAR

Naprosto uživa u majčinstvu: Slovenka koju povezuju s Vrsaljkom pokazala kako provodi dane s tek rođenom kćerkicom

04.05.2022 u 21:48

Bionic
Reading

Atraktivna Kaja Vidmar, bivša manekenka danas dizajnerica s adresom u Madridu, navodna je nova odabranica našeg nogometaša Šime Vrsaljka. Novopečena majka Kaja na Uskrs je otkrila da je rodila svoje prvo dijete, a sada nam je pokazala kako se snalazi u prvim majčinskim obvezama

Na Instagram profilu Kaje Vidmar, Slovenke koju već mjesecima povezuju s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom, osvanula je nova zanimljiva fotografija. Presladak prizor novopečene majke sa svojom djevojčicom brzo je raznježio mnoge.

Kaja je pozirala pred ogledalom u opuštenom kućnom izdanju, nude udobnom kompletu, svezane kose te u naručju u takozvanoj klokanka vreći pridržavala kćerkicu staru nekoliko tjedana.

Jasno je dala do znanja da uživa u prvim danima nakon poroda, upoznavanju s malenom nasljednicom i svim emocijama koje prevladaju mlade mame po povratku iz rodilišta.

Inače, o vezi našeg nogometaša i Slovenke počelo se pisati krajem veljače kad je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće.

Nagađanja su dodatno potaknuli detalji na fotografijama koje su Šime i Kaja odvojeno objavljivali na društvenim mrežama.

'On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu', rekla je Kaja u jednom intervjuu, no nije otkrila o kome se radi.