NJEZINO PETO SNIMANJE

Naomi Campbell pozirala za kultni Pirellijev kalendar i pokazala kako se to radi

03.12.2023 u 17:10

Bionic
Reading

Crna pantera, kako joj je odavno nadimak u modnom svijetu, peti se puta pojavljuje na kultnom Pirellijevom kalendaru. Naomi Campbell na fotografijama izgleda besprijekorno, a u oko upada njezina vitka linija u mini haljini koja je otkrila da ne nosi grudnjak

Svojim najnovijim fotografijama, koje je snimila za kultni Pirellijev kalendar za 2024. godinu, Naomi Campbell pokazala je svojim mlađim kolegicama kako se i sa 53 godine može izgledati fantastčno.

Jedna od najpoznatijih supermodela 90-ih, koja je modnim pistama žarila sa Cindy Crawford, Lindom Evangelistom, Claudijom Schiffer i Christy Turlington, pristala je peti put pojaviti se na stranicama Pirellijevog kalendara, a za snimanje, koje je održano u Londonu i Gani, zaslužan je vizualni umjetnik Prince Gyasi.

Umjetnik je Naomi dao titulu 'zaustavljačice vremena': 'Kada pogledate osobe poput Naomi, ona nije moja generacija, ali je još uvijek ikona u mojoj generaciji. To se može dogoditi samo ako ste predani svom poslu i uvjerenjima.'

  • +2
Naomi Campbell Izvor: Profimedia / Autor: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Naomi Campbell na jednoj od fotografija pozira u smeđoj mini haljini dubokog dekoltea, koji otkriva kako ispod ne nosi grudnjak, dok je iza nje veliki sat koji se topi.

Fotografije, kao i uvijek kada je Pirellijev kalendar u pitanju, ostavljaju bez riječi, pa ne sumnjamo da će biti prava pomama za primjercima istog.