pale su zaruke?

Naomi Campbell izgledala je spektakularno, a svi su se pitali kakav to prsten nosi

26.11.2023 u 22:30

  • +4

Naomi Campbell

Izvor: Profimedia / Autor: FLORENT GOODEN / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Naomi Campbell nosila je upadljiv novi dodatak kada je prisustvovala F1 Grand Prixu na stazi Yas Marina u Abu Dhabiju. Baš nikome nije mogao promaknuti ogromni dijamantni prsten

Slavna 53-godišnja manekena nosila je poveliki, sjajni prsten, i to na vjenčanom prstu, što je potaknulo nagađanja da se potajno zaručila.

Naomi, koja je u lipnju dobila svoje drugo dijete, trenutno nije poznato da je s nekim u vezi, ali je izlazila s pripadnicima A-liste uključujući Gerarda Butlera, Terrencea Howarda i Skeptu.

Britanska zvijezda bila je zaručena za basista U2 Adama Claytona 1993. godine, a kasnije je bila zaručena za talijanskog biznismena Flavija Briatorea prije nego što su se razišli 2002. godine.

Međutim, ako se namjerava uploviti u bračnu luku, identitet njezinog zaručnika bio bi veliko iznenađenje za njezine obožavatelje, pogotovo nakon što godinama nije javno izašla s nikim.

Na F1 Grand Prixu na stazi Yas Marina u Abu Dhabiju Naomi je izgledala vrlo elegantno u chic haljini s printom, koja je bila prekrivena apstraktnim crno-bijelim uzorkom. Naomi je haljinu stilizirala s parom glomaznih tenisica i širokim remenom, no poglede je svakako privukao njezin veliki dijamant.

Naomi je također dala podršku Lewisu Hamiltonu te je snimljena kako srdačno pozdravlja profesionalnog vozača utrka nakon što je stigla na stazu.

Naomi je uslikana kako nosi vrlo sličan prsten na drugom prstu dok je ranije ovog mjeseca slavila rođendan svoje prijateljice P Diddys. No njezini predstavnici za medije nisu željeli odgovoriti na upitr za komentar.

Inače, 53-godišnja Naomi je u lipnju dobila svoje drugo dijete, otkrivši da 'nikad nije kasno' postati majkom. 'Naomi je stvarno snažna žena. To je ono što je oduvijek željela. Ona je tako sretna,' rekao je izvor za Daily Mail svojevremeno.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'