PONOSNA MAJKA

Naomi Campbell objavila nove fotografije kćerkice i pohvalila se velikim uspjehom svoje jedinice

13.06.2022 u 14:24

Bionic
Reading

Iako njezino lice, kao i ime, još uvijek skriva, gotovo 13 milijuna obožavatelja na Instagramu jedva je dočekalo da Naomi Campbell objavi novu fotografiju svoje 12-mjesečne kćerkice, koja je ovih dana napravila i svoje prve korak

52-godišnja 'crna pantera' na svom je Instagram profilu objavila jednu od rijetkih fotografija svoje 12-mjesečne kćerkice, a ovoga je puta imala i važan razlog za to. Iako Naomi Campbell još uvijek s obožavateljima nije podijelila ime svoje nasljednice, a nije joj pokazala ni lice, otkrila je da je malena napravila svoje prve korake, čvrsto držeći ponosnu majku za ruku.

'Moja ljubav, moj otkucaj srca i njezini prvi koraci', napisala je pored dviju fotografija Naomi Campbell koja je javnosti otkrila da je postala majka prošlog svibnja i to samo nekoliko tjedana nakon pojavljivanja na njujorškom Fashion Weeku, gdje nije bilo nikakvih naznaka trudničkog trbuha.

Tko je biološki otac malene nije željela otkriti, baš kao što nije potvrdila kako je točno djevojčicu dobila u 51. godini života. Otkrila je tek da malena nije posvojena, kao i da je o njezinoj želji da postane majka znao tek najuži krug ljudi.

  • +7
Naomi Campbell Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

'Na prste jedne ruke mogu nabrojati broj ljudi koji je znao za nju. Ona je najveći blagoslov koji sam mogla dobiti i najbolja stvar koju sam ikada napravila', priznala je nedavno.