nećete ga prepoznati

Naočale za vid i radno odijelo: Je li vam poznato gdje je nekad radio Damir Urban?

26.02.2024 u 13:59

Bionic
Reading

Jednog od naših najcjenjenijih glazbenika javnost je upoznala sredinom devedesetih, kao pjevača kultnog sastava Laufer. No sada je otkrio što je radio prije nego je postao profesionalni glazbenik

Damir Urban iznenadio je mnoge svojom objavom na društvenim mrežama. Iz albuma s fotografijama izvadio je jednu uz koju se rado prisjetio svojih mlađih dana. Njegovo radno mjesto nije oduvijek bila pozornica.

'Otprilike 1986. godina – taman nakon što sam se uspio osloboditi služenja vojnog roka, a nekoliko godina prije nego što sam upisao studij Likovne kulture u Rijeci. Moje prvo radno mjesto, u sada veċ desetljeċima ugašenoj riječkoj Tvornica pumpi i brodske opreme Rikard Benčić', opisao je uz fotografiju na kojem ga se može vidjeti s kosom, naočalama za vid i u plavom radnom odjelu.

  • +3
Damir Urban Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Podsjetimo, karizmatični riječki glazbenik nedavno je sjedio u mentorskim, crvenim stolicama showa 'The Voice'. Ove godine se ondje pojavio prvi put i publiku oduševio svojim suosjećajnim, prijateljskim obraćanjem natjecateljima.

'Moj put je bio takav da me nisu baš mazili, puno puta su me odbili i pokušali uvjeriti da nisam dobar u onom što radim. U meni je to izazvalo inat i natjeralo me da budem bolji, ali mi je posve jasno da bi nekom drugom to označilo smak svijeta. Nema ništa od rušenja tuđih snova. Zato nastojim ne propustiti priliku da budem podrška i nastojim biti čovjek u svakoj situaciji', rekao je u nedavnom razgovoru za tportal.

oduševio publiku

Damir Urban održao nezaboravan koncert: Pogledajte atmosferu iz Arene

Pogledaj galeriju