NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA

'Rebiću, oženi me': Kako je stasiti Imoćanin postao novi miljenik žena

17.07.2018 u 12:24

Bionic
Reading

Jedna od mladih nada hrvatske reprezentacije, eksplozivni Ante Rebić, osim svojom igrom na Svjetskom prvenstvu, oduševio je čvrstim stavom, izgledom, ali i samozatajnošću kada je u pitanju privatni život. Postao je miljenik žena i s trona svrgnuo Vedrana Ćorluku, koji je do sada ponosno nosio tu titulu, a u prilog svemu ide i činjenica da još nije pronašao onu pravu

Nogometni put talentiranog nogometaša iz sela Donji Vinjani u okolici Imotskog tek je krenuo. 24-godišnji Ante Rebić, koji se ovim sportom počeo baviti još kao dječak, prije pet godina potpisao je svoj prvi inozemni ugovor. Ambiciozni Ante od tada je promijenio nekoliko država i klubova, a trenutačno igra u Frankfurtu.

Međutim, hrvatska javnost pažnju na njega počela je obraćati tek početkom Svjetskog prvenstva, na kojem se prometnuo u jednog od neizostavnih igrača naše prve postave. Istovremeno je rasla i popularnost ovog samozatajnog mladića iz Dalmatinske zagore u ženskim krugovima.

  • +4
Ante Rebić - iz RNK Split u Fiorentinu Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkić

Zato je danas miljenik žena i rijetko koja mlada djevojka krije oduševljenje činjenicom da je slobodan po pitanju ljubavnog statusa. Nerijetko se putem live prijenosa utakmica na tribinama mogao vidjeti transparent 'Rebiću, oženi me', a isto se događalo i na jučerašnjem dočeku naših Vatrenih u Zagrebu.

Svoj ljubavni i privatni život Ante Rebić krije kao zmija noge, a da nije čovjek od kamera, javnih nastupa i sebe u prvom planu moglo se primijetiti na svim presicama za novinare, kao i na pozornici na Trgu, kada je tek kratko zahvalio narodu na dolasku rekavši: 'Ja nisam čovik od velikih riči…'

Ipak, detalj da njezin Ante još nije pronašao ženu svog života otkrila je nedavno njegova majka. Kazala je da nema djevojku te kako bi voljela da se skrasi.

Mladog napadača, koji će sigurno igrati ključnu ulogu na budućim natjecanjima hrvatske reprezentacije, njegovi prijatelji, obitelj i sumještani opisuju kao skromnog, poštenog, uvijek spremnog pomoći te snalažljivog. Ističu i kako su mu najvažniji obitelj i vrijednosti koje su mu usadili.

#bye#bye#Vinjani👋🏽😋✈️ #bis#morgen 🙈😂🐶

Objavu dijeli Ante Rebić (@anterebic)

Ante je odrastao s dvije sestre, Marom i Katarinom, koje ga vjerno prate na njegovom nogometnom putu. Čest su gost na njegovim utakmicama, a isto je bilo i u Rusiji, gdje su ga bodrile s tribina.

Family ❤️

Objavu dijeli Ante Rebić (@anterebic)

Budući da je posljednjih 40-ak dana bio okružen svojim kolegama s terena koji su uglavnom zauzeti ili oženjeni, sigurni smo kako je Rebić shvatio koliko je lijepo imati potporu voljene djevojke u takvim trenucima. Sudeći prema interesu Hrvatica, sigurni smo da neće dugo trebati da i on pronađe srodnu dušu.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia