povukao se

Nakon teškog razdoblja: Marko Perković Thompson proslavio krizmu kćeri

02.05.2023 u 18:50

Bionic
Reading

Popularni pjevač prošlo ljeto je otkazao svoje nastupe zbog zdravstvene situacije sina Ante Mihael. Bio je uz sina i obitelj u tim teškim momentima te ga se nije moglo vidjeti u javnosti

Na privatnoj proslavi Marka Perkovića Thompsona nastupio je bivši suprug Doris Pinčić, pjevač Boris Rogoznica (36), koji se fotografijama s proslave pohvalio na društvenim mrežama.

'Velika mi je čast bila nastupati na privatnoj proslavi obitelji Perković', napisao je Rogoznica u objavi te je s fotografijama otkrio da je jedan od gostiju bio i Thompsonov veliki prijatelj i kum Mate Bulić, koji se uspješno oporavio od teških posljedica koronavirusa.

Velika mi je čast bila nastupati na privatnoj proslavi obitelji Perković.

Objavljuje Boris RogoznicaPonedjeljak, 1. svibnja 2023.

Podsjetimo, prošlog je ljeta Ante Mihael Perković, sin pjevača iz Čavoglava završio u bolnici nakon zatajenja srca, a glazbenik je otkazao sve koncerte. Dječak je hitno prebačen iz Splita u Zagreb, a o njegovom stanju se otad ne zna puno.

  • +5
Marko Perković Thompson Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Podsjetimo, Thompson i njegova supruga Sandra nedavno su obilježili 20 godina braka, a vjenčanje je održano u travnju 2003. godine. Tri godine nakon sklapanja civilnog braka vjenčali i u Crkvi sv. Ilije u Kljacima nedaleko od Čavoglava.

Svadba je održana na Dan zaljubljenih 2006. godine. Inače, supruzi Sandri posvetio je jedan od svojih najvećih hitova, 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova'.

RASPAMETIO OBOŽAVATELJE

[FOTO] Marko Perković Thompson održao koncert na Stradunu povodom Dana branitelja

Pogledaj galeriju