povratak glazbi

Mate Bulić nakon dvije i pol godine oporavka i pobjede nad koronavirusom: 'Vratio sam se'

15.09.2022 u 13:12

Bionic
Reading

'Kralj dijaspore' je zbog oporavka od koronavirusa izbivao s glazbene scene dvije i pol godine. Nedavno je nastupio kad gost na svadbi, a sad je održao i svoj prvi veći koncert i to u austrijskom Tirolu

Mate Bulić kaže da je presretan što se vratio na scenu i da radi ono što je radio 40 godina. Iza njega je prava agonija i pobijeda u životnoj borbi protiv koronavirusa. Kad je ozdravio i vidio što je sve korona učinila, nije ni imao želju zapjevati.

Izjavio je da je praktički bio napola invalid no da se stanje poboljšavalo svakim danom jer je radio vježbe koje su mu rekli da radi u bolnici. Prvi nastup zapravo je bio 'probni balon da vidi koliko može i da sad kad je počelo već je počeo i interes, kao povratnička priča'.

'Nadam se da će i u budućnosti biti dobro i da je ovaj povratak i za publiku stvarno dobar, a prema ovom što vidim, uistinu je tako. Ja sam otkrio da mogu emociju prenijeti na svoju publiku, isto onako kako sam nekad činio, i to mi je najbitnije i to me motivira da nastavim s radom', poručio je Mate za Večenji.ba. Na Instagramu je pak podijelio fotografiju s koncerta u Tirolu i kratko poručio: 'Vratio sam se'.

  • +2
Mate Bulić Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX