NAJTEŽI DANI

O njegovom stanju se ne zna puno: Marko Perković Thompson ponovo pozvao na molitvu za ozdravljenje svog 17-godišnjeg sina

25.10.2022 u 09:48

Bionic
Reading

U srpnju je javnost doznala da je sin poznatog pjevača završio u bolnici. Naime, Ante Mihael Perković hitno je prebačen iz Splita u Zagreb nakon što mu je pozlilo. Obitelj Perković i dalje prolazi kroz teške trenutke

Situacija je i dalje teška, a ono što je dosad poznato jest da je Ante Mihael Perković u bolnici završio zbog zatajenja srca. Sredinom srpnja pjevačev menadžer je komentirao kako se 'čeka da se stanje poboljša, da se nešto dobro dogodi'. U ponedjeljak je na službenom profilu Marka Perkovića Thompsona na Facebooku objavljen novi poziv na molitvu.

'Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang', stoji na početku objave koju potpisuje pater Mijo Nikić.

'Budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog’, piše u pozivu, a na kraju su navedene riječi molitve za ozdravljenje.

Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača Marka Perkovića Thompsona Pozivamo sve članove i...

Objavljuje Marko Perković ThompsonPonedjeljak, 24. listopada 2022.

Podsjetimo, osim sina Ante, glazbenik i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

  • +3
Marko Perković Thompson Izvor: Cropix / Autor: Robert Fajt / CROPIX