JAVNI APEL

U Thompsonovo ime skupljaju novac za navodnu operaciju srca njegovog sina, iz pjevačevog tima poručili: 'Ne nasjedajte na prevare'

10.02.2023 u 14:32

Bionic
Reading

U najtežim trenucima, kada bi trebao biti fokusiran samo na ozdravljenje svog 17-godišnjeg sina Ante Mihaela, Marko Perković Thompson mora se boriti s bolesnim umovima koji su se odlučili okoristiti na njegovoj nesreći

Nakon dugo vremena na službenom Facebooku profilu Marka Perkovića Thompsona pojavila se nova obavijest, a iako su se njegovi vjerni obožavatelji ponadali kako je zdravstveno stanje njegovog 17-godišnjeg sina Ante Mihaela napokon krenulo nabolje, ostali su iznenađeni javnim apelom.

Zbog pojavljivanja lažnih stranica i ljudi koji navodno skupljaju novac za Antino ozdravljenje, točnije za navodnu operaciju srca, oglasio se administrator Facebook stranice:

'Dragi prijatelji, molimo vas da pročitate ovaj članak kako ne bi nasjeli na prevare. Molimo i ostale medije da upozore svoje čitatelje. Nažalost, moramo se baviti i ovakvim obavijestima. Admin: S.D.'

Dragi prijatelji, molimo vas da pročitate ovaj članak kako ne bi nasjeli na prevare. Molimo i ostale medije da upozore svoje čitatelje. Nažalost, moramo se baviti i ovakvim obavijestima. Admin: S.D.

Objavljuje Marko Perković ThompsonPetak, 10. veljače 2023.

Podsjetimo, početkom srpnja nakon što mu je pozlilo, Ante Mihael Perković hitno je prevezen iz Splita u zagrebačku bolnicu. Da stanje 17-godišnjaka nije dobro, bilo je jasno i iz objava na službenom Thompsonovom Facebook profilu gdje su se svako malo pojavljivali pozivi za molitvu za ozdravljenje.

  • +3
Marko Perković Thompson Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

Kakvo je danas stanje, nije poznato, a žalosno je da su se patnjom jednog maloljetnika i ovoga puta pojedinci odlučili okoristiti.

Inače, osim sina Ante Mihaela, glazbenik i njegova supruga Sandra Perković dijele blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.