SVE JE I DALJE DOBRO

Nakon šuškanja da joj je veza u krizi i da je zbog toga otkazala koncerte, na Instagramu se oglasila Adele

01.02.2022 u 22:55

Bionic
Reading

Iako su mnogi mislili kako ništa neće reći o navodnoj krizi u vezi sa sportskim menadžerom, Adele je ipak jednom rečenicom jasno dala do znanja da je s njih dvoje sve u najboljem redu

Naklapanja da joj je veza s Richom Paulom u krizi te da je zbog toga otkazala i svoje koncerte, 33-godišnja britanska pjevačica Adele demantirala je na svom Instagram profilu, gdje je jasno dala do znanja da su i dalje zajedno, kao i da će idućeg tjedna nastupiti na dodjeli Brit Awardsa.

Uz svoju mutnu fotografiju na kojoj se od srca smije i u rukama drži kartu sa srcima, Adele je potvrdila da stiže na dodjelu nagrada, iako je otkazala svoje koncerte u Las Vegasu i to u posljednji trenutak.

'Pozdrav, uistinu sam sretna što mogu reći da nastupam idućeg tjedna na Britsu!! A isto tako ću naletiti do Grahama da porazgovaramo na njegovom kauču dok sam u gradu! Veselim se tome! I da, Rich vam šalje svu ljubav', napisala je Adele aludirajući posljednjim da je s njezinom ljubavnom vezom sa sportskim agentom Richom Paulom sve u najboljem redu.

  • +4
Adele Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsjetimo, Adele je nedavno dramatičnom porukom, sa suzama u očima, svojim obožavateljima obznanila kako otkazuje niz rasprodanih koncerata u Las Vegasu. Za to je okrivila epidemiju te navela kako je pola njezino tima zaraženo koronavirusom, a uz to organizacija showa otežava kašnjenje isporuka.

NIJE ZA SVAKOGA

U prodaju je stavljena kuća u kojoj je Adele snimila spot; zavirite u unutrašnjost vile od 4.4 milijuna dolara

Pogledaj galeriju

No, ubrzo je Richard Johnson iz New York Daily Newsa otkrio kako je Adele koncerte otkazala zbog problema sa svojim dečkom Richom Paulom. 'U raju je došlo do nevolja, zato ne može nastupiti,' napisao je novinar New York Daily Newsa.ž

Kako se navodi, slavna pjevačica je prekidala probe za nastup kako bi se javljala na telefonske pozive svog dečka, koji inače radi kao sportski agent slavnih sportaša, poput LeBrona Jamesa. Ti pozivi su nerijetko završavali njezinim suzama.