nagađanja su točna

Nevolje u raju: Otkriven je pravi razlog Adelinog otkazivanja koncerata

30.01.2022 u 10:27

Bionic
Reading

Dugo se nagađalo o stvarnim razlozima Adelinog otkazivanja koncerata u Las Vegasu. I dok je sama pjevačica za to okrivila epidemiju i kašnjenje isporuka, mnogi su, ipak, bili uvjereni kako je istina nešto drugačija. Čini se kako su bili u pravu

Adele je nedavno dramatičnom porukom, sa suzama u očima, svojim obožavateljima obznanila kako otkazuje niz rasprodanih koncerata u Las Vegasu. Za to je okrivila epidemiju te navela kako je pola njezino tima zaraženo koronavirusom, a uz to organizacija showa otežava kašnjenje isporuka. Međutim, sada je otkrivena druga strana priče. Kako navodi Richard Johnson iz New York Daily Newsa, Adele je koncerte otkazala zbog problema sa svojim dečkom Richom Paulom. 'U raju je došlo do nevolja, zato ne može nastupiti,' navodi novinar New York Daily Newsa.

Kako se navodi, slavna pjevačica je prekidala probe za nastup kako bi se javljala na telefonske pozivesvog dečka, koji inače radi kao sportski agent slavnih sportaša, poput LeBrona Jamesa. Ti pozivi su nerijetko završavali njezinim suzama.

Rich Paul počeo je izlaziti s Adele početkom 2021., a službeno su postali par kada su to objavili na Instagramu u rujnu prošle godine. Tijekom veze par je svega nekoliko puta viđen zajedno u javnosti, a Rich je prvi Adelin dečko nakon njezinog razvoda od Simona Koneckog u ožujku 2021.

Podsjetimo, Adele je u suzama je otkazala svoje zakazane tromjesečne koncerte u Caesars Palaceu prošlog tjedna i to samo 24 sata prije nego što je prvi koncert trebao započeti. Sada se pak povukla i sa planiranog nastupa na dodjeli BRIT nagrada u londonskoj O2 Areni. Organizatori sada pokušavaju napraviti alternativne dogovore za ceremoniju zakazanu 8. veljače.

  • +4
Adele Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Potvrđeno je da će Adele nastupiti te večeri, ali se sada povukla – to je bio veliki udarac za organizatore,' otkrio je izvor te dodaje: 'Pokušavaju s Adelinim timom dogovoriti da se barem pojavi putem videolinka. Zadaje im velike glavobolje, ali žele da bude uključena na bilo koji način koji joj na kraju bude odgovarao. Također moraju pronaći nekoga i tko bi u njezino ime preuzeo nagrade – ako pobijedi. A nekoliko velikih imena je već reklo ne. Tu je Sam Smith, pa čak i Ed Sheeran i Dua Lipa. Također su pristupili Stormzyju, u nadi da će ga uvjeriti,' otkriva izvor.