KRISTINA ŠALINOVIĆ

Nakon što je prije mjesec dana potvrdila da se zaručila, naša bivša manekenka sada je otkrila novu sretnu vijest

07.04.2021 u 20:12

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu Kristina Šalinović ostavila je svoje vjerne klijente bez riječi, poručivši im da potraže drugu frizerku koja će, baš poput nje, predano se baviti njihovom kosom. No, kada su doznali razlog, nitko joj zbog toga nije mogao zamjeriti

Prošlo je tek mjesec dana otkako je nekadašnja manekenska zvijezda Kristina Šalinović sa svojim prijateljima, ali i obožavateljima podijelila sretnu vijest kako se nakon šest godina zajedničkog života s talijanskim tattoo majstorom Enricom Miglioratijem zaručila, a sada već ima novu, još ljepšu vijest.

Upravo je svoj Instagram Kristina Šalinović iskoristila kako bi svoje vjerne mušterije, za čije je kose zadužena posljednjih godina, obavijestila da se neko duže vrijeme neće družiti, budući da je trudna te će uskoro po prvi puta postati majka.

'Zdravo mali čovječe! Jako smo te dugo čekali i ne možemo dočekati da te upoznamo. Odgađala sam ovu objavu dugo vremena, jer ne znam što bih napisala... a onda sam shvatila, ne trebam ništa napisati! Željeli smo da to ostane naša tajna...Stoga, moji dragi klijenti, ovo je kraj. Ovdje sam da vas obavijestim da je našem druženju došao kraj, barem idućih godinu dana ili više... Uzet ću pauzu od kose, i svega što ona nosi... Ako trebate preporuku za novog frizera, slobodno me kontaktirajte i pomoći ću vam u potrazi. Bilo je pravo zadovoljstvo biti vaš frizer! Do idućeg puta', napisala je Kristina Šalinović stavivši uz to fotografiju svog trudničkog trbuščića.

  • +3
Kristina Šalinović Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Podsjetimo, nakon što je čak desetljeće provela u manekenskom svijetu, Kristina Šalinović uspješno gradi karijeru kao frizerka. U Italiji je pronašla ljubav svog života s kojim će uskoro dijeliti i čari novopečenih roditelja. Poslovno odlično surađuju, a pravilo kojeg se drže je da kod kuće ne pričaju 'o uredu'.