MARE IZ EASTTOWNA

Dok se život oko nje raspada, ona ne odustaje od istrage: Na ovakvu Kate Winslet čekali smo godinama

07.04.2021 u 17:17

Bionic
Reading

Novu HBO seriju 'Mare iz Easttowna' od 19. travnja moći će premijerno pogledati i hrvatski gledatelji, a novom ulogom Oskarovke Kate Winslet, čije je ime mnogima još prva asocijacija na hit film 'Titanic', još je jednom opravdala silne nagrade koje krase njezin dom

'Mare iz Easttowna' ('Mare Of Easttown') nova je HBO-ova serija koja će hrvatsku premijeru imati 19. travnja na HBO GO-u, dok će prva epizoda biti prikazana na HBO kanalu istog dana u 21 sat, a koju mogu pratiti svi MAXtv korisnici.

Ova serija pravo je osvježenje na malim ekranima, ponajviše zahvaljujući briljantnoj Kate Winslet, dobitnici Oscara, Emmyja i Zlatnog globusa, koja glumi Mare Sheehan, detektivku iz gradića u Pennsylvaniji koja istražuje lokalno ubojstvo dok se život oko nje raspada.

  • +5
Serija 'Mare iz Easttowna' Izvor: Promo fotografije / Autor: HBO

Ova serija govori o mračnoj strani blisko povezane zajednice i istražuje na koje sve načine obitelj i prošle tragedije mogu odrediti sadašnjost. U seriji glume i Julianne Nicholson, trostruka dobitnica Emmyja Jean Smart, Angourie Rice, Evan Peters, dobitnik Emmyja Guy Pearce te David Denman.

Serija 'Mare iz Easttowna' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Autor i scenarist serije je Brad Ingelsby, koji se vratio u rodnu državu Pennsylvaniju kako bi napisao seriju, a svih sedam epizoda režirao je Craig Zobel ('Ostavljeni', 'Westworld'). Njih dvojica istovremeno su i izvršni producenti, uz Paula Leeja, Marka Roybala, Kate Winslet, Gavina O'Connora i Gordona Graya.