DOBRO JOJ PRISTAJE

Došlo je vrijeme za promjene: Nives Ivanišević se pohvalila novom frizurom, komplimenti se samo nižu

07.04.2021 u 17:33

Bionic
Reading

Dolazak proljeća radijska voditeljica i supruga nekadašnjeg tenisača Gorana Ivaniševića odlučila je 'proslaviti' novom frizurom. Svoju dugu, tamnu kosu koja je sezala do struka skratila je bez puno razmišljanja i za istu dobila samo komplimente

'Lijepa si... i točka...', 'Ko djevojčica', komplimenti su koji su se krenuli nizati samo nekoliko minuta nakon što je radijska voditeljica Nives Ivanišević na svom Instagram profilu objavila svoju najnoviju fotografiju. Ovoga puta ozbiljna lica, snimila je selfie u svom omiljenom frizerskom salonu i pohvalila se novom frizurom.

Svoju dugu kosu, koja je njezin zaštitni znak godinama, koja je sezala do struka, Nives Ivanišević je odlučila skratiti do ispod ramena kako bi osvježila svoj izgled. Da joj je promjena dobro došla, kao i da joj nova frizura izvrsno pristaje, može se zaključiti i iz lajkova čiji se broj povećava iz minute u minutu.

Radijska voditeljica, koja je u sretnom braku s nekadašnjim tenisačem Goranom Ivaniševićem, s kojim ima i sina Olivera, ne krije koliko je zadovoljna svojim životom otkako su se baš sve stvari posložile, a ona uspješno manevrira i na privatnom i na poslovnom planu.

  • +5
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL