OTKRILA NA INSTAGRAMU

Ljupka Gojić Mikić pobjegla u toplije krajeve; evo kako uživa na 29 stupnjeva Celzijusa

03.01.2020 u 23:55

Bionic
Reading

I dok većina Hrvata pakira užurbano kofere kako bi već ovog vikenda krenuli put najpopularnijih skijališta, obitelj Ljupke Gojić Mikić odlučila se za ono što je mnogima tek nedosanjani san - obiteljski odmor u egzotičnim krajevima

Tek nekoliko palmi i pijesak svuda naokolo u fokusu su fotografije koju je na svom Instagram profilu objavila Ljupka Gojić Mikić i tako otkrila kako je sa svojom divnom obitelji - suprugom Mihaelom Mikićem i kćerkicama - otišla na itekako zasluženi odmor.

Nakon što je godinu provela brinući o svom modnom brendu Jolie Petite by Ljupka Gojić, ali i slastičarnici Jolie Petite Patisserie, koja je u samo nekoliko mjeseci od otvorenja postala nezaobilazno mjesto za ljubitelje slatkog u Zagrebu, Ljupka Gojić Mikić spakirala je kofere i umjesto da kao većina Hrvata krene prema snježnim padinama, odabrala toplije krajeve.

Da tamo uživa pokazala je i na svom Instagram profilu, gdje je otkrila tek dijelić raja u kojem se nalaze, ali i otkrila da lokaciju na kojoj se nalaze grije toplih 29 stupnjeva Celzijusa. Nadamo se da će Ljupka i u narednim danima pokazati još divota s egzotičnih Maldiva gdje uživa sa starijim kćerkama, Janom Siennom i Milom Amelie.

Ljupka Gojić Mikić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram